Suomen Pelastuskoiraliiton vuosikokous 21.4.2018

Suomen Pelastuskoiraliiton sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 21.4.2018 Kangasalla. Ennen vuosikokousta oli SPeKL:n yhdistyspäivät, jossa käsiteltiin mm. Virta-tarkastuksia sekä mietittiin hyviä yhdistyskäytäntöjä asianajaja Miisa Karjalaisen johdolla.

Vuosikokouksessa käytiin läpi mm.liiton vuosikertomus, josta todettakoon erityisesti huikea määrä harjoituksia liiton alaisuudessa. Vuonna 2017 järjestettiin eri yhdistyksissä yhteensä 162 erillistä luentoa, leiriä tai koulutusta sekä yli 12000h harjoituksia!

Suomen Pelastuskoiraliiton hallituksen jäsenistä erovuorossa oli puolet jäsenistä (eli 5 henkilöä). Yhdistyksemme jäsenistä Niko Saastamoinen tuli valituksi hallitukseen viime vuonna ja jatkaa hallitusedustajana vielä kaudella 2018-2019.

Back to top